Maak kennis met het team van Stichting Rotterdamse Uitdaging!

16 apr, 2021

Suzanne Knegt

Suzanne Knegt

Voorzitter (Directeur RotterTram)

Suzanne activeert en enthousiasmeert graag haar (ondernemers)netwerk om Rotterdammers te helpen. Ze gelooft dat iedereen iets kan doen om het leven van een andere Rotterdammer beter/leuker te maken. De Rotterdamse Uitdaging biedt een platform waar ze zelf naar zocht! Een duidelijk overzicht van hulpvragen vanuit Rotterdammers die opgelost kunnen worden door een (kleine) investering in middelen, kennis of financiering. Daarnaast werkt ze nu met een heel leuk bestuur, kan ze haar netwerk enthousiasmeren en activeren en helpen we de doelgroepen die (vaak) buiten de grote projecten vallen.

“Ik ga de Rotterdamse uitdaging aan, jij ook?”

Léon Hoek

Léon Hoek

Secretaris (Manager bij Woonstad)

Léon regelt de organisatorische en administratieve zaken van de stichting. En hij regelt alles waar de andere bestuursleden niet aan toekomen. Hij wil Rotterdam een beetje mooier maken en wil echt iets betekenen voor Rotterdammers. Met zijn organisatievermogen, (ondernemers)netwerk en enthousiasme maakt hij het verschil voor Stichting Rotterdamse Uitdaging.

“Onmogelijk bestaat niet. Je ziet gewoon de oplossing nog niet”

Romke van der Veen

Romke van der Veen

Penningmeester (Bedrijfseconomisch adviseur en sparringpartner bij RFV B.V.)

Romke is verantwoordelijk voor onze begroting en verslaglegging en het werven en het beheer van de geldmiddelen. Hij hoopt met zijn rol een impact maken op Rotterdam door actief bij te dragen aan de Why van de Rotterdamse Uitdaging. Hij zit in het bestuur omdat hij wat tijd over heeft en die wil graag benutten om het welzijn van Rotterdammers te helpen verbeteren.

“Geen woorden maar daden”

Linda van der Windt

Linda van der Windt

Manager

Als Rotterdammer zet Linda zich in om Rotterdam nog mooier te maken. Als alle ondernemers een klein beetje bijdragen kunnen we grote impact maken. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in grote en kleine acties: hoe concreter hoe beter! En met de thema’s eenzaamheid, armoede en gezondheid kunnen we iedereen die het nodig heeft helpen om een stap verder te maken. Ze houdt van samenwerken!

“Als iedereen samenwerkt, ontstaat er meer waarde voor alle partijen.”

Share This