Uitgangspunten:
-Vele handen maken licht werk: in 3 uur tijd maak je in totaal 25 porties eten.
-We hebben een grote keuken met professionele apparatuur, dat maakt koken een stuk makkelijker en leuker.
-Begeleiding van verschillende -chefs: zo leer je iedere week wat nieuws.
-We koken met lokale, onbespoten ingredienten: zo maak je kennis met verschillende visies op duurzaamheid
-Samen bepalen we een weekmenu: maar je kunt ook je eigen creaties koken, zo wisselen we kennis en creativiteit uit.
-We koken gezonde gerechten met groente in de hoofdrol die je thuis naar wens kunt aanvullen met vlees of vis
-Tijd: Het duurt van 9u tot 12:30u.
-Data: Het is op maandagochtend (m.u.v. 24 mei, dat is op woensdag): 10, 15, 24, 29 mei / 5, 12, 19, 26 juni / 3, 10, 17, 24 juli
-Locatie: Alle workshops vinden plaats op de Hillevliet 90 in Rotterdam, op de plek waar tot voor kort de Rotterdamse Stadskeuken zat. Die is verhuisd, vanaf mei zal Public Food daar de Volkskantine starten, een nieuwe basisvoorziening voor betaalbaar goed eten, waar iedereen voor snackbarprijzen dagelijks een gezonde en duurzame maaltijd eet.