TOYS 4 ALL

8 DAY CHALLENGE

Missiestatement Stichting Stem zonder Gezicht

Wij geloven dat wanneer WIJ vanuit betrokkenheid, de ander iets gunnen/delen, dit zichtbaar maken en deze krachten bundelen, dat WIJ Samen de pijn en het leed van armoede kunnen verzachten. En nog heel veel meer oplossingen kunnen creëren die ons allen dienen, en WIJ samen de wereld een stukje mooier kunnen maken. Zonder dat dit al te veel geld hoeft te kosten.

Middels onze Toys 4 ALL Christmas actie willen wij laten zien dat wij in 8 dagen tijd vanuit het niets zonder iets een speelgoedwinkel weten te bouwen van gedoneerd (nieuw of gebruikt) speelgoed uit stad Rotterdam.

Door samen te werken met Hogeschool Inholland studenten van de Creative Bussines opleiding, trekker Madelon van der Tol, Darrin Umboh illustraties en De Agnesschool en misschien wel met jou ?! bundelen wij onze krachten en bouwen we een speelgoedwinkel goed voor 400 kindertjes van de Agnesschool, In de wijk Feijenoord.

In Feijenoord wordt namelijk 1 op de 3 kinderen getroffen door armoede, een bezoekje aan een speelgoedwinkel of een cadeautje onder de boom is vaak niet voor hen weggelegd. Daarom bouwen wij zelf een speelgoedwinkel.

Samen maken wij alle kansen voor alle kinderen mogelijk!

Help je ons mee met speelgoed in te zamelen?

Zo ja, je kan het ingezamelde speelgoed

17-19-20 december tussen 13:00 tot 17:00 uur inleveren op de Nassaukade 31. Onderaan te vinden bij de Willemsbrug Rotterdam Zuid.

Helpen of voor meer info: info@stemzondergezicht.nl

Scroll naar boven