Heb jij een vraag of aanbod?

Gebruik dan de knop hier onder om deze aan te melden

Nieuwe vraag/aanbod
Filters
Zoeken

vraag menstruatieproducten en zonnebrand

N.a.v. contact met onze samenwerkingspartner Koen Jansen van Nieuw Vaarwater, zoek ik contact met Rotterdamse Uitdaging. Onze school De Korf staat in een relatief arme wijk. 60% van de leerlingen zit onder de armoedegrens. We verzorgen op school producten zodat ze onder schooltijd geen zorgen hoeven te hebben over hun persoonlijke hygiëne. Nu vinden we het ook belangrijk dat deze producten voor thuis beschikbaar zijn indien nodig. Onze wens is dat we een plek op school inrichten waar een pakje maandverband oid kan worden meegenomen. Het zou gaan om een voorraad van ongeveer 10-20 pakken menstruatieproducten per maand die beschikbaar gesteld worden. Daarnaast hebben we een grote wens om de leerlingen van onze school meer te leren over het belang van goede bescherming tegen UV-straling. Kinderen worden niet / nauwelijks ingesmeerd. Zonnebrandproducten zijn zeer kostbaar. We zouden het fantastisch vinden als elke leerling (kansengelijkheid ) de beschikking heeft over een fles zonnebrand. Dit gaat om een totaal van 210 leerlingen.

vraag voor de producten

Door De Korf Montessori - Stichting BOOR op 19 juni 2024

Status: open

Stichting JAN zoekt steun voor hun 6 weken zomervakantie programma

Voor de kinderen die niet op vakantie kunnen organiseert Stichting JAN een 6 weken zomervakantie programma. Voor deze activiteiten zijn we op zoek naar een aantal dingen: -waterspeelgoed zoals waterpistolen en waterballonnen voor de Waterdag. -voor de KunstKoppen dag : verschillend knutsel en teken materiaal -Buitenspeelgoed -pakjes drinken/ koek/ snoep -entree tickets voor bv midgetgolf/ lasergamen

vraag voor de producten

Door Stichting JAN op 3 juni 2024

Status: open

Leegstand inzetten voor sociale initiatief

Cultuur is alles wat een groep mensen zich heeft aangeleerd. Het zet ons aan het denken, over onszelf en over de samenleving. Het draagt bij aan een beter (sociaal) milieu, betere omgangsvormen tussen mensen. Buurtverbinders zijn onmisbaar in een gemeenschap waar sociale verbanden en onderlinge betrokkenheid niet vanzelfsprekend zijn. Een betrokken buurt doet ertoe en maakt dat niemand er in jouw buurt alleen voor staat. Wijkcultuur is gericht op het bevorderen van sociaal gedrag en het voorkomen van problemen in de wijk. Vanuit de stichting Wijkcultuur zijn we in een sloopwoning in de zomer van 2023 gestart met voorlichtingen over energiebesparing, praatclub voor eenzame vrouwen, MUP (menstruatieproducten uitdeel punt), kookclub waar buurtbewoners elke zondag voor elkaar lekker koken en veel meer. We zijn heel snel uit ons jasje gegroeid en zijn nu op zoek naar een grotere pand waar we een repaircafe kunnen openen, kleine wijkkeuken waar bewoners veel vaker voor elkaar kunnen koken en andere sociale activiteiten voor de buurt door de buurt. Wil je ons helpen als woningcorporatie die leegstand voor sociale doelen in de wijk Crooswijk (Kralingen) wil inzetten of wil je ons financieel ondersteunen om vaste lasten te bekostigen? Dan zijn we naar je op zoek.

vraag voor de anders

Door stichting Wijkcultuur op 30 mei 2024

Status: open

Relatiegeschenken met onze logo

Cultuur is alles wat een groep mensen zich heeft aangeleerd. Het zet ons aan het denken, over onszelf en over de samenleving. Het draagt bij aan een beter (sociaal) milieu, betere omgangsvormen tussen mensen. Stichting Wijkcultuur is gericht op het bevorderen van sociaal gedrag en het voorkomen van problemen in de wijk. We willen iets anders bieden dan grootschalig en duur, wel iets voor iedereen en in de wijk. Relatiegeschenken zijn een geweldige manier om onze stichting te promoten. We zoeken een bedrijf die het maken van relatiegeschenken met onze logo wil sponsoren.

vraag voor de producten

Door stg. Wijkcultuur op 30 mei 2024

Status: open

Wij zijn op zoek naar producten voor ons pand.

Wij zijn nog op zoek naar computers/laptops, bureaus, meubilair, bureaustoelen, tafels en stoelen voor de dienstverlening voor onze medewerkers en voor onze jongeren.

vraag voor de producten

Door stichting cisilia's youth op 30 mei 2024

Status: open

Gezocht marketingheld voor jongerenprogramma

Voor ons educatieve jongerencentrum College'53 zoeken we een partij die met ons mee wilt denken en doen in het bouwen van een website. De website moet er uiteraard representatief uit zien, voldoen aan alle veiligheidseisen en ouders, partners en jongeren uitnodigen en informeren. We hebben een schets gemaakt van hoe de website er uit zou moeten komen te zien; de vertaling naar de visuele weergave en cms is voor ons nog een groot vraagteken. We zoeken een partij die ons hierbij kan helpen. Zoals aangegeven is er een (beperkt) budget beschikbaar.

vraag voor de diensten

Door St. Pendrecht Vooruit-College'53 op 29 mei 2024

Status: open

Twee grote tv schermen voor een nieuwe ontmoetingsruimte

Ik ben opzoek naar 2 grote tv schermen voor een ontmoetingsruimte die op 31 mei open gaat in de wijk Ommoord. Het SociaalHart is er voor iedereen uit de buurt. Maar onze doelgroep is 65+. In het SociaalHart kan staat ontmoeten centraal. En de wijkbewoners hebben aangegeven dat ze het leuk zouden vinden om straks samen naar voetbal te kunnen kijken, wielrennen en andere films en activiteiten.

vraag voor de producten

Door Laurens Sociaalhart op 28 mei 2024

Status: open

2 laptops en 2 mobiele telefoons voor onze vrijwilligers

We krijgen steeds meer vaste vrijwilligers die ons helpen organiseren. Hen willen we graag een laptop en telefoon aanbieden voor de werkzaamheden. Het is fijn als het een model is wat nog een tijd mee kan en goed werkt.

vraag voor de producten

Door Stichting Present Rotterdam op 28 mei 2024

Status: open

Bureaustoelen 6 stuks

Voor ons kantoor zijn wij op zoek naar 6 goede bureaustoelen. Ze moeten verstelbaar zijn qua hoogte, diepte en verstelbare armleuningen hebben.

vraag voor de producten

Door Stichting Present Rotterdam op 28 mei 2024

Status: open

Parasols

Voor onze speeltuin zijn wij opzoek naar parasols om bezoekers bij warm weer toch enige verkoeling te kunnen bieden. Het hoeven niet speciaal nieuwe te zijn maar nog wel in rede;ijke staat. U helpt niet alleen een speeltuin in nood maar bent dan ook in staat reclame te maken voor uw bedrijf of product. Heeft u parasols over of die u niet meer gebruikt dan zou uw donatie ons enorm helpen.

vraag voor de producten

Door Speeltuin Bonaire op 28 mei 2024

Status: open

Scroll naar boven