Over ons

 Matchgroep

De Matchgroep bestaat uit enthousiaste en ervaren mensen uit regio Rotterdam, die op vrijwillige basis werken. De leden variëren van  directeuren met een groot netwerk, aanpakkers die maatschappelijk betrokken willen zijn en iedereen er tussenin. Van ondernemer, ambtenaar tot maatschappelijke organisatie: iedereen kan aanhaken. Het zijn mensen die hun tijd inzetten om matches uit te voeren. Deze Matchgroep stimuleert het Rotterdamse bedrijfsleven om Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in de praktijk te brengen.

Wat doet de Matchgroep?
Aanvragen van stichtingen, verenigingen, sociaal ondernemers en buurtgroepen worden voorgelegd aan de Matchgroep. Na acceptatie gaan matchgroep leden in teams aan de slag om een antwoord te vinden op de vraag. Als dit gelukt is hebben we een gerealiseerde match. De Matchgroep komt vier keer per jaar bijeen om de nieuw binnen gekomen aanvragen en ontwikkelingen te bespreken. De Matchgroep kan ook projecten starten of een subsidie aanvragen

Projectteams
Voor elk project stellen we een team samen: 1 projectleider en een aantal mensen die samen het project op poten zetten en tijdens de activiteit aanwezig zijn. Voorbeeld projecten: sociaal matchmaking event, kerstpakkettenactie, zomertassen voor kids, back to school, laptopchallenge. 
Wil je aanhaken als vrijwilliger? Mail dan naar info@rotterdamseuitdaging.nl of bel Linda 06-36397044.

Bestuur

Het bestuur van de Rotterdamse Uitdaging wordt gevormd door betrokken Rotterdammers :

Karin van Elten– Voorzitter (Directeur Glazenwasserij van Elten) – karin@rotterdamseuitdaging.nl
Léon Hoek – Secretaris (Manager bij Woonstad) –  leon@rotterdamseuitdaging.nl
Romke van der Veen – Penningmeester (Bedrijfseconomisch adviseur en sparringpartner bij RFV B.V.) romke@rotterdamseuitdaging.nl
Het bestuur is verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstelling en missie van de Rotterdamse Uitdaging, het verzorgen van de funding en het aansturen van de manager. Samen zetten zij zich in om van de Rotterdamse Uitdaging een succes te maken!

Manager

Linda van der Windt is als manager operationeel verantwoordelijk voor de Rotterdamse Uitdaging. Vanuit haar bedrijf Windtwise werkt Linda als kwartiermaker en programmamanager voor ondernemers, onderwijs en overheden.

Linda is te bereiken via linda@rotterdamseuitdaging.nl en 06-36397044 whatsapp of telefonisch.

Operationele ondersteuning

Chelize Perez– (Nationale Nederlanden) zorgt dat alles op rolletjes loopt en coördineert de matchgroep en de projecten die daar uitgevoerd worden. Chelize ziet alles, werkt efficient en heeft een warm hart voor mensen en Rotterdam.
Chelize is te bereiken via info@rotterdamseuitdaging.nl en 06 14554914, whatsapp of telefonisch.

Share This