Over ons

Bestuur

Het bestuur van de Rotterdamse Uitdaging wordt gevormd door betrokken Rotterdammers :

Karin van Elten– Voorzitter (Directeur Glazenwasserij van Elten) – karin@rotterdamseuitdaging.nl
Léon Hoek – Secretaris (Manager bij Woonstad) –  leon@rotterdamseuitdaging.nl
Romke van der Veen – Penningmeester (Bedrijfseconomisch adviseur en sparringpartner bij RFV B.V.) romke@rotterdamseuitdaging.nl

Het bestuur is verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstelling en missie van de Rotterdamse Uitdaging, het verzorgen van de funding en het aansturen van de manager. Samen zetten zij zich in om van de Rotterdamse Uitdaging een succes te maken!

Manager

Linda van der Windt is als manager operationeel verantwoordelijk voor de Rotterdamse Uitdaging.

Linda is te bereiken via linda@rotterdamseuitdaging.nl en 06-36397044 whatsapp of telefonisch.

Vrijwilligers

Het hart van de Rotterdamse Uitdaging zijn de vrijwilligers. Mensen uit het bedrijfsleven en van maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor het matchen van vragen (van maatschappelijke organisaties) met het aanbod (van bedrijven). Soms ook door hun eigen bedrijf of eigen expertise in te zetten. Samen bedenken zij op welke manier zij hun netwerk kunnen inzetten om een uitdaging op te lossen. Elke vrijwilliger is gekoppeld aan een concreet project of heeft een algemene rol.

Momenteel zijn deze vrijwilligers intensief betrokken:
Adel Al BagdadiStichting Mano
Arjen van der Veen JH van Duuren
Bob van der Vlist Buro Goedwijs 
Caroline Kouwenhoven – K-staat
Chelize Perez – Nationale Nederlanden
Danielle de Wilde
Rotterdam Business Events
Fatimah Tarrahi – werkzoekend
James van der Veen – werkzoekend
Lizzy Lodiers – Result Labaratorium
Maartje Neven – Delft Imaging
Raphael de Kort – B-Creative
Rob KokWoonbron
Robin Bassie – Galileo Academy
Rosa Delgado Fortes – Hartzaken
Vincent Martens – Martens Multimedia

En nog ruim 30 andere mensen die zich op verschillende momenten in het jaar inzetten voor projecten zoals bij de kerstpakketten actie, de netwerkwandeling met nieuwkomers of het matchmaking event.

Doe je ook mee?

Zin om ook bij te dragen aan Rotterdam door je vrijwillig in te zetten voor de Rotterdamse uitdaging? Dat kan al door gemiddeld 2 uur per week. We zijn altijd op zoek naar betrokken mensen voor de volgende rollen: https://rotterdamseuitdaging.nl/over-ons/vacatures/

Studenten inzet voor projecten

Elk jaar werken we samen met studenten van Hogeschool Rotterdam en Inholland. Als organisatie leren we veel van hen, het is hartstikke leuk, met onze projecten bieden we de studenten maatschappelijke praktijkervaring en de mogelijkheid om zelfstandig te werken.

We werken niet met stagiaires maar studenten werken bij ons aan projecten. Daarbij krijg je zelfstandig de leiding over een concreet project met wekelijkse begeleiding.

Share This