Hulp bij promotie muziek event WE MAKE MUSIC

WE MAKE MUSIC is een muziek event met als thema: verbinding door muziek maken en beleven. Het wordt georganiseerd door het Rotterdamse muziekproductie label MUSIC™ , die op het Noordereiland gevestigd is.
WE MAKE MUSIC gaat zaterdag 8 Juli, als gratis event van 14:00 – 22:00 op het Noordereiland, 8 bands presenteren met diverse muziekstijlen. Het is een event met een open karakter ; een laag en open podium buiten op het terras waar veel (semi) muziekprofessionals aanwezig zijn en waar de buurt, familie en vrienden actief betrokken worden om samen te genieten van live muziek. De locatie is op het terras van SAAM (A LA PLANCHA) op de Maaskade op het Noordereiland. We hebben plek voor max 100 man tegelijk en het programma is verdeeld in 3 delen . 1 informatief, 2 educatief, 3 presentatie

Waar zoeken we hulp voor:
We hebben reeds enkele sponsors gevonden , echter door het beperkte subsidie valt ons promotie onderdeel daarbij grotendeels af.
We hadden een verspreiding in de buurt gepland door de Kultuur Koerier in en rond het Noordereiland (de bekende cultuur en muziek plekken in Feijenoord/ Katendrecht/ Centrum) met flyers en posters .

Wie willen we graag bereiken: iedereen die zich aangetrokken wordt door de synergie van muziek maken en mede muziekmakers.

Wat willen we bereiken: een actief netwerk creëren waar alle aspecten van muziek aangeboden wordt ( apparatuur, kennis en opleidingen , labels, gehoorbescherming en verzekeringen en alles waar een mens die muziek maakt mee te maken kan krijgen).

Wat zoeken we: financiële support in de vorm van sponsoring (elk bedrag is welkom en uw naam wordt op de website vermeldt) en hulp van verspreiden van de bekendheid van dit event.
Het event is te zien op www.wemakemusic.nl . Alvast bedankt voor het lezen van deze oproep.

Scroll naar boven