help collega’s en Speel-o-theek leuk leren 010 vooruit

Beste meneer/mevrouw uitdaging 010,

Mijn vraag is nogal een brede. Vorige week sprak ik uw collega Mine, die een mooie presentatie heeft gehouden op de gebiedsbeurs Charlois. Zij spoorde mij aan om vooral een aanvraag te doen.

Wat De Katrol goed zou kunnen gebruiken verdeeld over materiaal en kennis.

Materiaal: voor onze collega’s (5) en studenten (80) zou het enorm handig zijn om een aantal fietsen bij ons uit te kunnen lenen voor de gezinsbezoeken die zij afleggen. Ik zou graag een aanvraag willen doen voor vijf fietsen, met sloten.

Kennis: wij zijn een non-profit organisatie en hebben best een goed beeld van fondsenwerven, subsidieaanvragen, onderaannemersschap in aanbestedingen. Naast de leer- en gezinsondersteuning aan huis ‘bemannen’ wij een speel-o-theek. Graag zouden wij met één van uw vrijwilligers willen sparren over sociaal ondernemen voor het open houden van de speelotheek. Wij hebben daarnaast nog meer plannen voor innovatie, websites en willen wij hiermee uitbreiden. Wij zouden het leuk, nuttig en leerzaam vinden om eens te brainstormen met iemand die met ons mee wilt denken over sociaal ondernemersschap, verdienmodellen, mogelijkheden.

Scroll naar boven