Vrijwillige gastdocent (rolmodel) gezocht voor inspireren van kinderen

Gastdocenten vervullen een belangrijke rol binnen ons onderwijsprogramma. Als gastdocent bied je kinderen nieuwe ervaringen, inspireer je hen en draag je bij aan de praktijkkennis m.b.t. jouw beroep of hobby.

In Rotterdam is ons onderwijsprogramma voor dit jaar nog niet gevuld en zijn we dus op zoek naar vrijwillige gastdocent(en).

Als gastdocent verzorg je twee zondagen een les voor de Petje af-kinderen. De eerste zondag is in de klas op de locatie van de kinderen en de tweede zondag brengen zij een bezoek aan jouw werkplek. De locatiemanager helpt je bij het vormgeven van de les. Op de dagen zelf word je begeleid door twee professionele Petje af-coaches. Zij ondersteunen je tijdens de activiteiten en kunnen je alles vertellen over de kinderen.

De afgelopen jaren zijn wij door onze gastdocenten met een gemiddeld rapportcijfer van een 9 beoordeeld. Petje af staat bekend als gastvrij initiatief waar vrijwilligers in een kort, overzichtelijk traject kinderen van 10 t/m 14 jaar iets van hun eigen dagelijkse werkzaamheden of passie bijbrengen.

Scroll naar boven