Campagne 1000 deuren open voor ongekend talent

23 november 2016

Heel Nederland gaat de Uitdaging aan: 1000 deuren open voor ongekend talent!

In de week van 21 t/m 25 november zal de landelijke campagne van de Lokale Uitdagingen het hoogtepunt bereiken. Op 24 november kunnen we met elkaar zien waar de teller op blijft steken. Is het ons gelukt om 1000 deuren te openen voor ongekend talent? De lokale uitdagers kennende komt dit helemaal goed.

52 lokale uitdagingen gaan met elkaar de uitdaging aan: 1000 matches tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties met als thema participatie. Simpelweg omdat het een thema is dat om aandacht vraagt. Mensen, vanuit verschillende maatschappelijke organisaties, met een grote(re) afstand tot arbeid vinden het niet eenvoudig om een bedrijf te vinden waar ze ervaring mogen opdoen of zelfs binnen mogen kijken om hun wereld te vergroten.

Ook de Rotterdamse Uitdaging doet natuurlijk mee! In de Bakkerswerkplaats op Katendrecht ontvangen we in januari 18 leerlingen van de Horeca Vakschool. De leerlingen geven van te voren aan welke vragen ze hebben en waar ze tegen aan lopen. Ze gaan vervolgens met de bakkers in gesprek. Waar kunnen de bakkers hen bij helpen? Met hun kennis, ervaring, en netwerk in de stad.

Kijk hoe Reint Bovenberg van de Bakkerswerkplaats en Edwin Klaasen van Desemenzo de leerlingen uitnodigen:

https://www.facebook.com/Rotterdamse-Uitdaging-1128114873895793/

 

 

 

Search

Het laatste nieuws

Meer Rotterdammers digitaal!

Door een samenwerking met de sociale onderneming Copiatek, kunnen we als Rotterdamse uitdaging regelmatig stichtingen blij maken met digitale middelen.

Goed nieuws alert!

Hey, goed nieuws alert! We zijn mega trots om te kunnen aankondigen dat Martens Multimedia de nieuwe mediapartner is voor

Scroll naar boven