13 tablets naar SKIN-Rotterdam dankzij Copiatek

21 april 2021

 
SKIN-Rotterdam hoort regelmatig van mensen uit hun achterban dat ze niet kunnen deelnemen aan een online cursus, taalles of sollicitatie omdat ze geen eigen computer hebben. Om deze mensen te helpen hebben we begin 2021 een verzoek ingediend bij de Rotterdamse Uitdaging. Alle bij SKIN aangesloten internationale kerken in Rotterdam hebben we opgeroepen om mensen te melden die een laptop nodig hebben. De Rotterdamse Uitdaging is direct aan de slag gegaan om binnen haar netwerk bedrijven te vinden die laptops beschikbaar hadden. Eind maart kregen we het goede nieuws: het bedrijf Copiatek had 13 tablets beschikbaar voor SKIN-Rotterdam. Op 9 april heeft SKIN-Rotterdam de tablets bij Copiatek opgehaald. We kunnen hiermee 13 mensen blij maken en op een structurele wijze helpen, met dank aan de Rotterdamse Uitdaging!

Zoek

Het laatste nieuws

Meer Rotterdammers digitaal!

Door een samenwerking met de sociale onderneming Copiatek, kunnen we als Rotterdamse uitdaging regelmatig stichtingen blij maken met digitale middelen.

Goed nieuws alert!

Hey, goed nieuws alert! We zijn mega trots om te kunnen aankondigen dat Martens Multimedia de nieuwe mediapartner is voor

Scroll naar boven