Nieuwe website voor Talentszkool

Talentz Skool is een plek waar kinderen bij elkaar komen om te leren (muziek, dans en toneel) en zich daardoor persoonlijk ontwikkelen. Onze site heeft een update nodig. Wie kan ons helpen met het maken van een site?
Daarnaast zoeken we ook een vrijwilliger die helpt om de site actueel te houden.

Stichting Talentz Skool is opgericht op 30 maart 2015 in navolging op het bedrijf de Talentenfabriek van Rachel Heymach. Zij studeerde Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV) met de specialisatie Samenlevingsopbouw en Educatie aan de Hogeschool Rotterdam. Deels uit eigen ervaring zag ze dat toneel, muziek en dansen kinderen en jongeren enorm kan helpen zich uit te drukken en zich zekerder te voelen. Kinderen ontdekken dat ze talenten hebben en dat kan ze helpen bij hun opleiding en hun sociale contacten.

Visie
Talentontwikkeling en empowerment zijn krachtige instrumenten waarmee de vaardigheden worden bevorderd en het zelfvertrouwen wordt vergroot.
Door te investeren in kinderen plant je zaadjes voor een vruchtbare toekomst. Door te investeren in gezinnen geef je kinderen en ouders hoop, een gevoel van eigenwaarde en kracht waardoor zij met daadkracht van betekenis kunnen zijn voor hun omgeving en de maatschappij.

Met deze visie startte Rachel in 2004 haar bedrijf op en in 2015 Stichting Talentz Skool om talentontwikkelings gerichte activiteiten op een professionele manier verder te ontwikkelen.

Missie
Effectief bijdragen aan talentontwikkeling, armoedebestrijding, doorbreken van sociaal isolement en sociale uitsluiting bij kinderen en gezinnen.
Het vergroten van kansen waardoor de capaciteiten van kinderen en gezinnen worden bevorderd en de basis wordt gelegd voor een goede toekomst.

Scroll naar boven