Aanstaande moeder en geen geld voor babyspullen 

1 december 2021

Toen ik dit hoorde van Joke van kinderkleding bank Noord sprongen de tranen in mijn ogen: jaarlijks spreekt ze minimaal 25 vrouwen die zwanger zijn maar geen geld hebben voor babyspullen.   

Haar idee is om 25 babypakketten samen te stellen waarmee de moeders een goede start maken na de geboorte van hun kind. Denk bijvoorbeeld aan luiers, flesjes, hydrofiel doeken, beddengoed, verzorgingsproducten, aankleedkussen en speentjes maar ook kinderwagens en buggy’s.  

Daarom roepen wij iedereen op die een bijdrage kan doen in natura of in geld om dit te realiseren.  Dus heb je spullen die je kind al uitgegroeid is of weet je een ondernemer die kinderspullen kan doneren voor startende moeders, neem contact op met info@rotterdamseuitdaging.nl.  

Zoek

Het laatste nieuws

Meer Rotterdammers digitaal!

Door een samenwerking met de sociale onderneming Copiatek, kunnen we als Rotterdamse uitdaging regelmatig stichtingen blij maken met digitale middelen.

Goed nieuws alert!

Hey, goed nieuws alert! We zijn mega trots om te kunnen aankondigen dat Martens Multimedia de nieuwe mediapartner is voor

Scroll naar boven