Arcadis organiseert KennisKaravaan

21 september 2018

Thema Financiën, onderwerp derde KennisKaravaan

De derde editie van de KennisKaravaan, dit keer over het thema financiën, vond plaats bij Arcadis. Ronald van Raay, regiodirecteur van Rabobank Rotterdam verzorgde een brede presentatie over financiën, met daarin ook de mogelijkheden van ondersteuning van de Rabobank, waaronder advies aan individuele organisaties.

Vervolgens een boeiend praktijkverhaal van Martijn Reijm over de realisatie van een voetballocatie vanaf de start en wat erbij komt kijken om echt een gezonde vereniging te realiseren en te behouden.

En tenslotte een interactieve sessie ‘Maatschappelijk Betrokken Ondernemen’, geleid door Deloitte, Arcadis, EY, Rabobank en Joulz.

Na afloop kregen de deelnemers het verzoek aan te geven wat ze van de bijeenkomst vonden en welke tips ze hadden voor de organisatie. De deelnemers zijn zeer tevreden over wat ze allemaal opgestoken hebben tijdens de bijeenkomst. De deelnemers willen de volgende keer nog verder gaan op het thema Financiën, b.v. nog verder op financieringsmogelijkheden.

 

               

Zoek

Het laatste nieuws

Meer Rotterdammers digitaal!

Door een samenwerking met de sociale onderneming Copiatek, kunnen we als Rotterdamse uitdaging regelmatig stichtingen blij maken met digitale middelen.

Goed nieuws alert!

Hey, goed nieuws alert! We zijn mega trots om te kunnen aankondigen dat Martens Multimedia de nieuwe mediapartner is voor

Scroll naar boven