Kerstpakketten gezocht voor Rotterdammers!

14 december 2022

Een warme kerst voor iedereen! Hoe kan jij een steentje bijdragen?

Doneer een kerstpakket, producten of geld, hiermee gaan we 500 Rotterdamse gezinnen een kerstpakket geven. Klik hier voor meer informatie of klik hier om direct je donatie aan te melden.
De kerstpakketten worden uitgedeeld door WOW Rotterdam, Goud van Noord, Timon, Rotterdamse Douwers en Stichting Uitdeelpunt Schiebroek.

Wil je mee helpen door in te zamelen op je werk, je school of in je buurt? Neem contact op met info@rotterdamseuitdaging.nl of 0636397044. Wij helpen je dan met bijvoorbeeld een flyerontwerp of planning. Of doneer gelijk via onderstaande QR-code!
Ben jij ondernemer en wil je meer bijdragen dan alleen producten of een kerstpakket? Wordt lid van onze Club van 100 of sponsor op een andere manier. Klik hier en ga de uitdaging aan!

Search

Het laatste nieuws

Meer Rotterdammers digitaal!

Door een samenwerking met de sociale onderneming Copiatek, kunnen we als Rotterdamse uitdaging regelmatig stichtingen blij maken met digitale middelen.

Goed nieuws alert!

Hey, goed nieuws alert! We zijn mega trots om te kunnen aankondigen dat Martens Multimedia de nieuwe mediapartner is voor

Scroll naar boven