Lancering bestelportal! Digitale ‘marktplaats’ voor spullen gaat 1 december live

29 november 2017

De Rotterdamse Uitdaging lanceert per 1 december 2017 haar Bestel Portal.  Zo wordt het makkelijker om spullen onder de aandacht van maatschappelijke organisaties te brengen, die vervolgens rechtstreek een bestelling kunnen plaatsten.  Maatschappelijke organisaties zijn: de sportverenigingen, scholen, welzijnsorganisaties, kunst- en cultuur organisaties, de gemeente en de zorgsector. De spullen worden gedoneerd door Rotterdamse bedrijven.

De Bestel Portal werkt op dezelfde wijze als het indienen van een aanvraag. Maatschappelijke organisaties worden uitgenodigd zich te registreren door een account aan te vragen op onze website. Achter de schermen wordt bezien of de organisatie past binnen de missie en visie van de Rotterdamse Uitdaging. Na goedkeuring kunnen maatschappelijke organisaties de beschikbare artikelen zien en een bestelling plaatsten. Na de geplaatste bestelling wordt contact met je opgenomen, voor het ophalen van de spullen.

Grote schoonmaak achter de rug of gepland? Kijk dan op www.rotterdamseuitdaging.nl en kom er achter hoe jij bij kan dragen aan een sociaal maatschappelijk ondernemend Rotterdam! Via het knopje “ Aanbod aanbieden” kun je je spullen een tweede kans geven!

Direct en helder, een rechtstreekse manier om partijen te koppelen! 

Ben je benieuwd naar de Bestel Portal kijk dan op www.rotterdamseuitdaging-bestelportal.nl

 

Zoek

Het laatste nieuws

Meer Rotterdammers digitaal!

Door een samenwerking met de sociale onderneming Copiatek, kunnen we als Rotterdamse uitdaging regelmatig stichtingen blij maken met digitale middelen.

Goed nieuws alert!

Hey, goed nieuws alert! We zijn mega trots om te kunnen aankondigen dat Martens Multimedia de nieuwe mediapartner is voor

Scroll naar boven