Laptop challenge! De Rotterdamse Uitdaging is op zoek naar laptops

29 november 2017

 

De Rotterdamse Uitdaging slaat bruggen tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Verschillende Stichtingen en goede initiatieven zoals de Kledingbank en Stichting Dock Rotterdam hebben aanvragen bij de Rotterdamse Uitdaging neergelegd voor laptops. Wij willen deze stichtingen graag helpen en om aan al de aanvragen te kunnen voldoen start de Rotterdamse Uitdaging de Laptop Challenge!. Met de Laptop Challenge proberen wij zoveel mogelijk laptops op te halen.

Uiteraard begrijpt de Rotterdamse Uitdaging de gevoeligheid van data en daarom worden de laptop(s) door een professioneel bedrijf geschoond (gewiped) en hiervan ontvangt u een certificaat. Dit bedrijf komt zelfs desgewenst bij u langs om ter plekke de laptop(s) te schonen. Wij hopen dat u een aantal laptops ter beschikking wilt stellen. Overigens zijn oude desktops, printers etc. ook van harte welkom!

Help mee! 

 

Wilt u doneren neem dan contact op met Antoinette Stork, vanuit Deloitte betrokken als matchgroeplid bij de Rotterdamse Uitdaging, tel: 06-12345081, e-mal:  astork@deloitte.nl

of kijk voor meer informatie op Laptop Challenge Rotterdamse Uitdaging

                        

Zoek

Het laatste nieuws

Meer Rotterdammers digitaal!

Door een samenwerking met de sociale onderneming Copiatek, kunnen we als Rotterdamse uitdaging regelmatig stichtingen blij maken met digitale middelen.

Goed nieuws alert!

Hey, goed nieuws alert! We zijn mega trots om te kunnen aankondigen dat Martens Multimedia de nieuwe mediapartner is voor

Scroll naar boven