Laptop challenge

21 april 2021

Laptop Challenge

Maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen in Rotterdam hebben zo nu en dan een laptop of andere hardware nodig om hun mooie doelen te kunnen realiseren. We weten dat bedrijven hun afgeschreven hardware soms noodgedwongen weggooien, terwijl ze een mooie en veilige 2e bestemming zouden kunnen krijgen. Zonder dat uw bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Daarom organiseert de Rotterdamse Uitdaging een Laptop Challenge.

Zo kunt u doneren
Heeft uw bedrijf afgeschreven laptops, desktops, printers of beamers (hardware)? Doneer deze dan aan de Rotterdamse Uitdaging.

Uw bedrijfsgegevens veilig
Uw hardware wordt leeggemaakt waarna u een data vernietigingsverklaring ontvangt. Zo weet u zeker dat er geen bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Voor informatie over andere mogelijkheden kunt u contact opnemen.

Uw hardware weer in gebruik
De Rotterdamse Uitdaging heeft geïnventariseerd welke maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen behoefte hebben aan een laptop, desktop, printer of beamer. Zodra de hardware is voorzien van nieuwe software (windows 10) wordt deze gematcht met een nieuwe eigenaar. Dankzij u! Zo helpt u het werk van deze organisaties mogelijk te maken.

Alles op een rij:

– Hardware bij u opgehaald
– Uw bedrijfsgegevens veilig
– Een maatschappelijk 2e leven voor uw hardware

Heeft u nog vragen, mailt u dan naar info@rotterdamseuitdaging.nl

Search

Het laatste nieuws

Meer Rotterdammers digitaal!

Door een samenwerking met de sociale onderneming Copiatek, kunnen we als Rotterdamse uitdaging regelmatig stichtingen blij maken met digitale middelen.

Goed nieuws alert!

Hey, goed nieuws alert! We zijn mega trots om te kunnen aankondigen dat Martens Multimedia de nieuwe mediapartner is voor

Scroll naar boven