Lunch match voor Buitengewoonkunst project

5 oktober 2017

Op twee prachtige dagen in augustus kwamen uit heel Nederland kunstenaars met een verstandelijke beperking naar Rotterdam. Deze BuitenGewone kunstenaars trokken samen met Rotterdamse kunstenaars door de stad om Rotterdam te schetsen, fotograferen, boetseren of te schilderen. Zondag 5 november worden de kunstwerken aangeboden tijdens een veiling in Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. Desemenzo zorgde voor heerlijke lunchbroodjes voor deze bijzondere kunstenaars.

BuitenGewoon Kunst is een project van Stichting hetWerkvan en Fonds verstandelijk gehandicapten. Jaarlijks wordt op een andere plek in Nederland een inspiratietour gehouden waarmee kunstenaars met een verstandelijke beperking de kans krijgen hun talenten te ontwikkelen. Met de opbrengst worden dagbestedingsateliers ondersteund en wordt een educatieprogramma ontwikkeld.  Trots dat we als Rotterdamse Uitdaging in samenwerking met Desemenzo mee konden helpen om deze dag tot een succes te maken!

 

Zoek

Het laatste nieuws

Meer Rotterdammers digitaal!

Door een samenwerking met de sociale onderneming Copiatek, kunnen we als Rotterdamse uitdaging regelmatig stichtingen blij maken met digitale middelen.

Goed nieuws alert!

Hey, goed nieuws alert! We zijn mega trots om te kunnen aankondigen dat Martens Multimedia de nieuwe mediapartner is voor

Scroll naar boven