Match met Stichting MAIT

21 september 2018

Twee succesvolle Ophaaldagen Spullenbank

Eastman Chemical is inmiddels verhuisd van Capelle aan den IJssel naar Rotterdam en doneerde de hele inventaris aan de Rotterdamse Uitdaging.

Resultaat tot nu toe: 1300 spullen werden tijdens de eerste twee ophaaldagen overgedragen aan Rotterdamse maatschappelijke organisaties. Stichting MAIT is daar een mooie voorbeeld van.

De in 2015 opgerichte hulpverlening is drie jaar later uitgegroeid tot een Stichting en is MAIT geen onbekende meer in het veld van Schuldhulpverlening en Budgetcoaching waar veel mensen ook uit zichzelf om hulp vragen.

MAIT is een opzet die ontstaan is vanuit eigen ondervinding, met als doel mensen met schulden of financiële problemen stabiel te maken, zodat zij weer deel kunnen nemen aan de samenleving. Dit alles op een zo laagdrempelige manier en zij aan zij met de mensen die om hulp vragen.

Eerst een lege ruimte. Nu een mooi kantoor, ingericht met kantoormeubelen en kantoormaterialen via de Spullenbank van de Rotterdamse Uitdaging.

 

                        

Zoek

Het laatste nieuws

Meer Rotterdammers digitaal!

Door een samenwerking met de sociale onderneming Copiatek, kunnen we als Rotterdamse uitdaging regelmatig stichtingen blij maken met digitale middelen.

Goed nieuws alert!

Hey, goed nieuws alert! We zijn mega trots om te kunnen aankondigen dat Martens Multimedia de nieuwe mediapartner is voor

Scroll naar boven