Nieuw: Snuffelstage voor statushouders in zorgsector

4 juli 2017


Vanuit de ToekomstAcademie van The New Dutch Connections gaan zo’n 20 tot 30 jonge vrouwen, statushouders uit Eritrea,  in de leeftijd van 17 tot 25 jaar, kennismaken met de zorgsector in Rotterdam. 
De ToekomstAcademie schakelde de Rotterdamse Uitdaging in voor de verbinding met de zorgsector in Rotterdam en The New Dutch Connections. De Rotterdamse Uitdaging nam contact op met de bestuursvoorzitter van Humanitas, Gijsbert van Herk, die enthousiast reageerde, evenals later zijn team. Humanitas heeft veel locaties, dus genoeg mogelijkheden voor oriëntatie op verschillende beroepen in de zorg. Er wordt momenteel gezamenlijk een programma voor deze dames  uitgewerkt voor een periode van 12 weken en gaan hiermee in september/oktober aan de slag bij Humanitas.

Zoek

Het laatste nieuws

Meer Rotterdammers digitaal!

Door een samenwerking met de sociale onderneming Copiatek, kunnen we als Rotterdamse uitdaging regelmatig stichtingen blij maken met digitale middelen.

Goed nieuws alert!

Hey, goed nieuws alert! We zijn mega trots om te kunnen aankondigen dat Martens Multimedia de nieuwe mediapartner is voor

Scroll naar boven