Rotterdamse Uitdaging genomineerd voor Aardig Onderweg Award

1 maart 2016

Wat een verrassing! Op 22 februari werden we op kantoor overvallen door Rob de Geus en een team van IDTV en RTV Rijnmond. Rob de Geus heeft ons initiatief voorgedragen voor de Aardig Onderweg Award.

Barbara poster AOA

Over de Aardig Onderweg Award

De Aardig Onderweg Award is voor mensen die iets bijzonders doen, ontwikkelen of betekenen in de regio Rotterdam en hiermee al aardig onderweg zijn, maar nog wel een (extra) steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Aardig Onderweg Award bestaat uit een vakjuryprijs van €12.500,- per categorie en één publieksprijs. De categorieën zijn: Ondernemen, Kunst, cultuur & sport en Samenleven. De winnaars per categorie strijden tegen elkaar voor de publieksprijs. Ook dit jaar bestaat de publieksprijs niet uit een geldbedrag, maar uit een verrassing. Dit houden we dus nog even spannend!  Met de Award en het geldbedrag stimuleren we de winnaars om hun doel te bereiken.

Vanuit alle inzendingen kiest de jury 24 kandidaten die mogen komen presenteren op de pitchdag. Van deze 24 kandidaten nomineert de vakjury 9 finalisten voor de 3 categorieprijzen. De winnaars van deze juryprijzen worden op vrijdag 22 april bekendgemaakt. Maar daar eindigt het avontuur van de winnaars niet. De winnaars van de juryprijzen hebben dan een paar weken de tijd om de harten van het publiek te winnen en zo de felbegeerde publieksprijs te winnen. De prijzen worden uitgereikt aan de winnaars tijdens een spetterende show in het Nieuwe Luxor Theater op vrijdag 27 mei.

 

 

 

Zoek

Het laatste nieuws

Meer Rotterdammers digitaal!

Door een samenwerking met de sociale onderneming Copiatek, kunnen we als Rotterdamse uitdaging regelmatig stichtingen blij maken met digitale middelen.

Goed nieuws alert!

Hey, goed nieuws alert! We zijn mega trots om te kunnen aankondigen dat Martens Multimedia de nieuwe mediapartner is voor

Scroll naar boven