Weesfietsen van corporaties voor maatschappelijke organisaties

4 juli 2017

Bij de Rotterdamse Uitdaging komen veel aanvragen voor tweedehands fietsen binnen. Via ons netwerk helpen we maatschappelijke organisaties aan fietsen voor hun projecten, zoals bijvoorbeeld het project “Fietsen op Zuid” die fietslessen verzorgen voor kinderen. We hebben Stichting Vluchtelingenwerk geeft fietsles aan vluchtelingen zodat zij mobiel zijn en beter toegang hebben tot taallessen.

Complexbeheerders van corporaties halen regelmatig fietsen weg van galerij en portieken. Vanuit de regeling ‘Fietsen Galerij Obstakel Vrij’ slaan ze die 3 maanden op, zodat de eigenaar de fiets op kan komen halen. Daarna mogen de fietsen aan een goed doel worden geschonken. Dit keer schenkt Woonbron zeker zo’n 30 fietsen aan de Rotterdamse Uitdaging en daar zijn we heel blij mee. Woonstad gaat er ook aan mee doen en wie weet ook de andere corporaties.

We hebben dringend fietsen nodig! Help mee en sponsor tweedehands fietsen voor deze projecten!

Wilt u ook tweedehands fietsen aanvragen voor uw maatschappelijk initiatief, project of maatschappelijke organisatie? Neem dan contact op met Mine de Laat: mdelaat@rotterdamseuitdaging.nl. (06-53546467).

Search

Het laatste nieuws

Meer Rotterdammers digitaal!

Door een samenwerking met de sociale onderneming Copiatek, kunnen we als Rotterdamse uitdaging regelmatig stichtingen blij maken met digitale middelen.

Goed nieuws alert!

Hey, goed nieuws alert! We zijn mega trots om te kunnen aankondigen dat Martens Multimedia de nieuwe mediapartner is voor

Scroll naar boven