Terugblik Sociaal Matchmaking Event Rotterdam 13 april 2022

Het eerste matchingsevent van de Rotterdamse Uitdaging op 13 april 2022 heeft alle verwachtingen overtroffen. Stichtingen en ondernemers troffen elkaar met vraag en aanbod en dat leidde maar liefst tot 63 matches met een totale maatschappelijke waarde van ruim € 46.000,-  

Ruim 100 bezoekers brachten een bezoek aan De Buurvrouw aan de Larikslaan 200 in Rotterdam en er was van meet af aan een typisch Rotterdamse, kordate sfeer. Lullen mag, maar poetsen gaat voor. En er waren mooie matches bij zoals bijv. de parkmanager van het bedrijventerrein Schiebroek die een goede inventarisatie zal maken van bedrijven die spullen, handjes of tijd ‘over’ hebben om te kunnen delen. B creative die helpt bij de communicatie voor het vinden van mannelijke buddies voor kinderen in penibele gezinssituaties, Zaakado die 600 zakken chips zal doneren aan Oekraïense vluchtelingen, het Luxor Theater dat 2 rondleidingen organiseert voor gehandicapte kinderen, yoga docente Suzanne Willis die samen met haar yoga leerlingen 40 gevulde rugzakken heeft geregeld voor Oekraïense kinderen die hier naar school gaan  (via Stichting Mano). Zie hieronder een overzicht van alle matches en een overzicht met sfeerfoto’s van het event. 

Het blijft uiteraard niet bij dit evenement, vraag en aanbod ontstaan op elk moment. Op de digitale sociale marktplaats op https://rotterdamseuitdaging.nl/vraag-en-aanbod/ gaan matches het hele jaar door.  

Voor een sfeerimpressie met de mooie fotos van Eric Fecken: foto’s matchingsevent Rotterdamse Uitdaging 2022

download PDF download matchlijst als PDF

Meer info: linda@rotterdamseuitdaging.nl of 0636397044 

 

afbeelding matchlijst event 13 april 2022
Share This